| Prevodi pesama | |
|
|
Аутор | Порука |
---|
*Any* Pocetnik
Број порука : 26 Join date : 18.07.2008 Age : 29 Локација : Sa Uckerom na kraju sveta
| Наслов: Prevodi pesama Fri Jul 18, 2008 3:00 pm | |
| Ovde postavljajte prevode pesama | |
|
| |
*Any* Pocetnik
Број порука : 26 Join date : 18.07.2008 Age : 29 Локација : Sa Uckerom na kraju sveta
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Jul 18, 2008 3:00 pm | |
| Inalcanzable-Nedostizno
Osecam te tako daleko i tako blizu U isto vreme Desifrujuci tviju tisinu
I onda zamisljam sebe u tvojoj kozi Ali gubim u prvom pokusaju
I koliko god trazim da ti dam ljubav Nikad se nebi zagledao/la u mene Kad bi nao/la da mogu da umrem zbog tebe Zbog tebe
Nedostizan/la kao zvezda tako udaljen/a Jedna ljubav skoro nemoguca Nevidljiva kao vazduh Tako si nedostizan/na kao uzvisen/na kao andjeo Jedna ljubav skoro nemoguca Kao vatra koja ne gori Ti si me ucinio/la nedostiznim/nom Nedostiznim/nom
Zivim na stazi tvoje samoce Kada te neko povredi
I ne znam da ti kazem da ne postoji niko vise KO te voli bez mere
Kako boli videti te kako uzdises ko te cini nesrecnim/nom Kad bi zano/la da mogu da umrem zbog tebe Zbog tebe
Refren.2x | |
|
| |
*Any* Pocetnik
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Jul 18, 2008 3:01 pm | |
| Quiero poder - Hocu da mogu
Moj zivote Mislis da imas moj zivot u svojim rukama Zato sto imas BMW godine
Mislis da imas moci Sa svojom cekovnom knjizicom I marka na tvojim farmericama Ne govori nista o tebi
Niti o meni Jos manje sta osecam prema tebi Bez tebe Ja mogu da zivim
REF: Hocu da mogu Da upoznam nekoga sa moci da mi raspali dusu Jednim pogledom Mogu da volim nekoga sa moci da me usreci Koga nista ne zanima Samo, moja ljubavi Rizikuj svoje Srce Probudices moju strast
Zao mi je Ali ja nemam cenu I iako se vec osecas mojim gospodarem, covece Ja sam mnogo vise od toga
Mislis da sam trofej I da je tako Budalo Veoma si daleko od premije
I ako sam nekada verovala u tebe Naucila sam Da bez tebe Ja mogu ziveti
REF.
Ako zelis, mogu da te volim Zatvori oci, ne misli vise Ja samo predajem svoje Srce Moja ljubavi, ostavi bol
REF. 2x
Probudices moju strast... Probudices moju strast. | |
|
| |
*Any* Pocetnik
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Jul 18, 2008 3:02 pm | |
| Celestial-Nebeski
Ako me jednog dana vidis da padam Nemoj da pomislis da sampred tvojim nogama
Ako me jednog dana vidis da placem Ne zanosi se da cu da molim
Iako sam se zaklela da cu te zaboraviti Iako vise ne budes samnom Nedostajaces mi
Ako ti kazu da sam lose Kunem ti se,proci ce me
Ako ti mislis da nisam srecna,prezivecu
Iako kopas po rani I rugas se mom zivotu Ubrzo iz mog pepela ces me videti da letim
Jer voleti je nesto Nebesko A ti nemas krila Jer voleti je nesto nebesko A ti nemas dusu Voli se zivotom,bez straha i bez mere Voli se otvoreno nebo,otvoreno,i bez kompleksa Voli se cak do besa,kao da je karma Voli se bez razmisljanja jer je ljubav Nebeska
Ako ti pricaju da umirem za tobom Pazi,mogu da te slazu
Ako te jednog dana ponovo vidim Obecavam ti da cu biti dobro
Iako kopas po rani I rugas se mom zivotu Ubrzo iz mog pepela,ces me videti a letim
Refren | |
|
| |
*Any* Pocetnik
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Jul 18, 2008 3:02 pm | |
| Quiero poder - Hocu da mogu
Moj zivote Mislis da imas moj zivot u svojim rukama Zato sto imas BMW godine
Mislis da imas moci Sa svojom cekovnom knjizicom I marka na tvojim farmericama Ne govori nista o tebi
Niti o meni Jos manje sta osecam prema tebi Bez tebe Ja mogu da zivim
REF: Hocu da mogu Da upoznam nekoga sa moci da mi raspali dusu Jednim pogledom Mogu da volim nekoga sa moci da me usreci Koga nista ne zanima Samo, moja ljubavi Rizikuj svoje Srce Probudices moju strast
Zao mi je Ali ja nemam cenu I iako se vec osecas mojim gospodarem, covece Ja sam mnogo vise od toga
Mislis da sam trofej I da je tako Budalo Veoma si daleko od premije
I ako sam nekada verovala u tebe Naucila sam Da bez tebe Ja mogu ziveti
REF.
Ako zelis, mogu da te volim Zatvori oci, ne misli vise Ja samo predajem svoje Srce Moja ljubavi, ostavi bol
REF. 2x
Probudices moju strast... Probudices moju strast. | |
|
| |
*Any* Pocetnik
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Jul 18, 2008 3:03 pm | |
| Fuego-Vatra
Toplota moga tela Koja se stvara skoro nekontrolisano Kad te samo vidim
Pocinje u mojim rukama I zavrsava se u mom srcu Koliko mi nedostajes
Delovi ljubavi Koji zavrsavaju u mojoj unutrasnjosti Zahtevaju da podmetnu Jezu u tvom srcu
I bojim se Da izgubim kontrrolu I ne cekam da se vratim tebi Svaki put kad te pronadjem Ponovo ces biti kao zelja Koja sporo gori mojom vatrom
Vatra...
Puls se ubrzava Sa tvojim nacinom da me fiksiras I sa vremenom
Ne znam da li sam umorna Da te volim samo za sebe Kada si tako blizu
Delovi ljubavi Koji zavrsavaju u mojoj unutrasnjosti Zahtevaju da podmetnu Jezu u tvom srcu
Refren
Vatra....
Osecam vatru U svojoj unutrasnjosti Vatru koja dolazi od tebe I veca je nego sto sam trazila
Refren.2x
Mojom vatrom Vatra... | |
|
| |
*Any* Pocetnik
| Наслов: Re: Prevodi pesama Fri Jul 18, 2008 3:03 pm | |
| Asi soy yo-Takva sam ja
Ako ti mislis da cu da te sledim Ni ne sanjaj nisam takva Trazicu te bilo gde I radicu to kad zelim Ja se pomeram na svoj nacin Takva sam ja
Zelim da znas vec jednom od mene Ne ocekujem nista od tebe Ako zelim ja te nadjem Ako zelim je te poljubim Ako zelim je te predam Zato sto...
Takva sam ja,takva sam ja,takva sam ja Hvatam koga hocu i ljubim ga bilo gde Takva sam ja,takva sam ja Ne zanima me sta izmisljaju,ne zanima me sta misle Takva sam ja,takva sam ja Ne okolisem predjem direktno na stvar Takva sam ja,takva sam ja Ne ocekujem da rzumeju Kako je tesko biti ja
I nemoj da kazes da te nisam upozorila Razmisli dobro da li ti odgovara tako Kad zivis bez strasti Ne postavljam uslove Ne dajem objasnjena Takva sam ja
Ako postoji druga koja te cini srecnim Ni ne pomisljaj da cu patiti Ne dolazi mi sa izvinjenjima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu druge ukuse Zato sto...
Refren.2x
Ne dolazi mi sa izvinjenima Uvek imam hiljadu ljubavi Isprobacu druge ukuse Zato sto
Refren.2x
Hey ako otkrijes da sam dobra To je tacno za svaki slucaj | |
|
| |
Anny4ever Anahi Moderator
Број порука : 119 Join date : 28.07.2008
| Наслов: Re: Prevodi pesama Mon Jul 28, 2008 9:05 pm | |
| Besame sin miedo - Poljubi me bez straha
Ne znam kako se desilo da si dosla do mene Sudbina je takva
Ne znam koliko dugo, ali sam te uvek cekao Takvu kakvu sam te sanjao
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF: Dodji, poljubi me bez straha Od srca Jedan poljubac koji ce me odvesti do Sunca Poljubi me bez straha Bez objasnjenja Jedan poljubac koji ce me odvesti do tvoje ljubavi Poljubi me bez straha Kao da je poslednje
Ne zanima me sta misle drugi Ti si moja cela istina
Ne zanima me ko je bio pre mene Zelim da te usrecim
I sada si ovde
I nikada te nisam pustila da budes deo toga Da bih mogla da zivim
REF.
Samo jedan poljubac, nista vise Samoca ce nestati
Samo jedan poljubac, molim te Iz tvoje unutrasnjosti
REF.
Od srca... Od srca... | |
|
| |
Sponsored content